Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm
Stap 1
Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalot, zoete aardappel en currypasta 5 min. Voeg de kokosmelk en bouillon toe en breng aan de kook. Stoof met de deksel op de pan 15 min.
Stap 2
Voeg de broccoli toe en stoof 5 min. mee. Voeg de limoenrasp en het limoensap, ¾ van de koriander, zalm, peper en zout toe en gaar de vis in 3 min.
Stap 3
Serveer de curry met de rest van de koriander en limoenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie655 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten39 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd21 g