Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Eendenborst met pikant zoete mangosalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Eendenborst met pikant zoete mangosalsa
Stap 1
Verwarm de grillpan en leg de eendenborsten met de vetkant naar beneden in de pan. Laat op middelhoge stand in circa 5 minuten het vet smelten en bruin worden. Draai de filets om en bak nog 2 minuten.
Stap 2
Neem ze uit de pan en laat ze afgedekt nog een paar minuten rusten voor u ze gaat trancheren.
Stap 3
Verdeel de waterkers over 4 borden, schik hierop de plakjes eendenborstfilet en schep er een lepeltje salsa naast. Bestrooi het gerecht met het amandelschaafsel.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie360 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten19 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd8 g
