Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Easy draadjesvlees
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Easy draadjesvlees
Stap 1
Leg het vlees in een ovenschaal, bestrooi met ruim peper en zout.
Stap 2
Schil de peen en ui, maak de prei schoon.
Stap 3
Snijd de peen in plakken en de ui en prei in ringen.
Stap 4
Verdeel de boter, laurier en kruidnagels over de schaal, strooi de groenten er overheen.
Stap 5
Voeg de wijn toe en dek de schaal af met aluminiumfolie.
Stap 6
Zet de schaal in de oven en zet deze aan op 160 °C.
Stap 7
Breng na 30 minuten de temperatuur terug tot 120 °C en laat het vlees in circa 3 uur lekker zacht worden.
Stap 8
Draai het vlees halverwege om en zorg dat het weer onderop ligt.
Stap 9
Heerlijk met gekookte aardappels en spruitjes.
