Dutch baby met spinazie-avocadosalade
Ingrediënten
Bereidingswijze Dutch baby met spinazie-avocadosalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC en zet de pan in de oven. Klop de eieren met de suiker luchtig en schuimig.
Stap 2
Klop de melk, bloem, nootmuskaat en een snufje zout erdoor en mix tot een glad en dun beslag. Neem de hete pan met ovenwanten uit de oven.
Stap 3
Smelt de boter erin en laat deze even door de pan draaien zodat ook de randen van de pan ingevet zijn. Giet het beslag in de pan en zet terug in het midden van de oven.
Stap 4
Bak het beslag in 18-20 minuten goudbruin. Rooster het amandelschaafsel intussen in een droge, hete koekenpan.
Stap 5
Besprenkel de avocado met het citroensap en meng met de spinazie. Strooi de amandelen erover en besprenkel met de dressing, sinaasappelrasp en -sap.
Stap 6
Neem de gerezen ‘Dutch baby' uit de oven en verdeel de brie en peterselie erover. Serveer met de salade.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenvaste koekenpan
Voedingswaarden
- Energie1000 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten52 g
- Vet70 gWaarvan verzadigd28 g