Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Dubbele hamburgers met bacon, ei en kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Dubbele hamburgers met bacon, ei en kaas
Stap 1
Snijd de trostomaat in plakken en de rode ui in dunne ringen. Halveer de hamburgerbroodjes en grill de binnenkanten 3 minuten op de barbecue. Leg apart.
Stap 2
Bak de bacon in een droge koekenpan aan beide kanten goudbruin en krokant. Haal de bacon uit de pan en bak in het baconvet twee spiegeleieren.
Stap 3
Breng op smaak met zout en peper. Bak ondertussen de hamburgers medium rare op de barbecue. Verdeel de kaas over twee van de vier burgers en laat smelten.
Stap 4
Beleg ondertussen de onderkant van de hamburgerbroodjes met de sla, tomaat en ui. Breng op smaak met zout en peper. Besmeer het kapje van de hamburgerbroodjes met mayonaise.
Stap 5
Leg de burgers met kaas op de tomaat. Leg hierop de resterende burgers, de bacon en het ei, en sluit af met de bovenkantjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
Trefwoorden
