Dubbele hamburger met gekarameliseerde ui
Ingrediënten
Bereidingswijze Dubbele hamburger met gekarameliseerde ui
Stap 1
Pel en snijd de ui in plakken van 2 cm.
Stap 2
Snijd de halve tomaat in plakken van 1 cm en snijd de paddenstoelenmix grof.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de uienringen glazig.
Stap 4
Voeg de bruine basterdsuiker toe, bak dit nog 3 minuten zodat de basterdsuiker om de uienringen heen smelt en deze karamelliseren.
Stap 5
Verhit intussen 1 el olijfolie in een andere pan en bak de hamburgers in 7 minuten gaar.
Stap 6
Haal de hamburgers uit de pan en leg de cheddarkaas op de burgers.
Stap 7
Bak de paddenstoelenmix 5 minuten in de pan van de hamburgers. Breng op smaak met zout en peper en haal uit de pan.
Stap 8
Leg de hamburgers met kaas terug in de pan en laat de kaas met de deksel op de pan op laag vuur smelten.
Stap 9
Verhit een droge pan en rooster het hamburgerbroodje goudbruin.
Stap 10
Verdeel de burgersauce over het hamburgerbroodje. Beleg het hamburgerbroodje met de helft van de romaine sla, tomaat en één hamburger.
Stap 11
Herhaal deze stap met de rest van de romaine sla, tomaat en de hamburger. Verdeel de gekaramelliseerde ui en paddenstoelen erover. Leg het kapje erop en serveer.
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)