Drumsticks met geroosterde venkel, olijven en granaatappel
Ingrediënten
Bereidingswijze Drumsticks met geroosterde venkel, olijven en granaatappel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de couscous in een kom en giet de warme bouillon erover. Dek af met een bord of vershoudfolie en laat 5 minuten staan, tot al het vocht geabsorbeerd is. Schep de korrels los met een vork. Voeg de tomaatjes en bosui toe en houd apart.
Stap 2
Verwijder de kern van de venkelknollen en snijd de groente in blokjes. Meng de venkel met de olijven en een snuf zout en verdeel over de bakplaat. Bestrooi de drumsticks met de ras el hanout en zout en leg ze erbovenop. Zet circa 30 minuten in de oven, tot de kip gaar is.
Stap 3
Breng intussen het granaatappelsap met de honing in een pannetje aan de kook en laat in circa 10 minuten inkoken tot een siroop. Schenk de siroop over de warme kip. Serveer met de couscous en bestrooi met de granaatappelpitjes.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie780 kcal
- Eiwit59 g
- Koolhydraten73 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd7 g
