Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Driekleuren-paprikastoofje met chipolata's
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Driekleuren-paprikastoofje met chipolata's
Stap 1
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan. Fruit de ui 5 minuten op laag vuur. Voeg de paprikareepjes, courgette, knoflook en rozemarijn toe.
Stap 2
Bak 10 minuten. Verhit intussen in een tweede koekenpan 1 eetlepel olijfolie.
Stap 3
Leg de chipolata’s in de pan, bestrooi ze met zout en peper en bak ze bruin en gaar.
Stap 4
Draai het vuur onder de paprika’s omhoog, voeg de kerstomaatjes, balsamicoazijn, rietsuiker, het halve bouillontablet en 125 ml kokend water toe en laat 5 minuten op hoog vuur pruttelen.
Stap 5
Roer af en toe door. Haal voor het serveren de rozemarijn uit het stoofje.
Stap 6
Serveer het paprikastoofje met de chipolata’s. Lekker met aardappelpuree.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten17 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd7 g