Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Driekazen-quiche met waldorfsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Driekazen-quiche met waldorfsalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 170ºC. Leg een vel bakpapier in de quichevorm en vul met de blindbakvulling. Zet in de oven en bak de bodem circa 20 minuten blind. Verwijder het bakpapier met de steunvulling. Bestrijk het deeg met eidooier en bak 5 minuten verder.
Stap 2
Klop intussen 150 gram crème fraîche met de overige eidooiers, het ei en een snuf nootmuskaat glad. Verdeel de kazen over de taartbodem. Giet het eimengsel erbij en bak weer 30-35 minuten verder in de oven, tot de vulling net gestold is. Laat een beetje afkoelen.
Stap 3
Meng intussen de ingrediënten voor de salade met de overige crème fraîche. Snijd de quiche in stukken en serveer met de waldorfsalade.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - quichevorm
- - taartvorm
- - bakpapier
- - blindbakvulling
Voedingswaarden
- Energie1045 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten53 g
- Vet77 gWaarvan verzadigd42 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)