Drie in de pan van havermout
Ingrediënten
Bereidingswijze Drie in de pan van havermout
Stap 1
Breng in een pan de havermout met de cranberry’s en 250 ml water al roerend aan de kook en kook de havermout in 3-5 minuten zachtjes gaar. Laat iets afkoelen.
Stap 2
Doe de havermout in een kom en voeg het ei en de kwark toe. Roer alles tot een dik en glad beslag. Voeg als het beslag te dik is een scheut water toe. Roer tot slot het bakpoeder erdoor.
Stap 3
Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan en schep met een juslepel 3 bergjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes 3-4 minuten tot er bubbels op de bovenkant komen. Keer met een spatel en bak ook de onderkant goudbruin. Bak op de dezelfde manier nog 3 porties drie-in-de-pan van de rest van het beslag , verwarm steeds eerst een klein scheutje olie. Serveer de drie-in-de-pan met een dot (vanille)kwark en vers fruit.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten34 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g