Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Drents volkorenbrood met eiersalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Drents volkorenbrood met eiersalade
Stap 1
Kook de eieren in 7 minuten hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in kleine stukjes.
Stap 2
Halveer de avocado, verwijder de pit met een mes en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak de avocado met een vork.
Stap 3
Meng de avocado met de mosterd, truffelmayonaise en de eieren en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 4
Verdeel de eiersalade over 4 boterhammen en dek af met een handje rucola. Leg er een boterham op. Halveer een vel bakpapier en pak 1 sandwich in.
Stap 5
Herhaal voor de andere sandwiches. Snijd het brood doormidden en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - 2 bakpapieren
Voedingswaarden
- Energie404 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten26 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd4 g