Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Double chocolate-kokosshake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Double chocolate-kokosshake
Stap 1
Zet 4 grote glazen in de koelkast. Klop de slagroom met de poedersuiker en 2 eetlepels kokosrasp tot stevige pieken. Zet afgedekt in de koelkast.
Stap 2
Rooster de rest van de kokosrasp in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Snijd de candybars schuin doormidden tot puntige driehoeken.
Stap 3
Mix de chocolademelk, kokosmelk en het ijs met een staafmixer of blender tot een romige shake. Schenk de milkshake in de koude glazen en verdeel de kokosroom erover.
Stap 4
Steek 2 driehoekjes van de reep in de room en giet een straaltje chocoladesaus erover. Bestrooi met de geroosterde kokos en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie820 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten69 g
- Vet55 gWaarvan verzadigd40 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)