Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crostini’s met brie en kersen-basilicumcompote
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crostini’s met brie en kersen-basilicumcompote
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Laat de kersen uitlekken en doe ze met de geleisuiker in een steelpan. Breng aan de kook en laat 1 minuut goed doorkoken tot de kersen breken en er een gelei vormt.
Stap 3
Snijd de basilicum fijn, houd wat mooie blaadjes apart voor de garnering. Hak de rode peper fijn. Meng de basilicum en peper door de warme compote. Laat iets afkoelen.
Stap 4
Snijd het ciabattabrood in dunne plakken en kwast in met de olijfolie. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 10 minuten krokant in de oven.
Stap 5
Snijd de brie in plakken. Beleg de plakken ciabatta met de brie en lepel er de compote over. Decoreer met de achtergehouden basilicum.