Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Croissantpudding met kersen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Croissantpudding met kersen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met de roomboter.
Stap 2
Klop de eieren los samen met de slagroom, suiker en vijfkruidenpoeder. Laat de kersen uitlekken en snijd de croissants in stukken.
Stap 3
Drenk de croissants goed in het eiermengsel en leg de stukken in een ovenschaal, verdeel de kersen ertussen. Schenk eventueel het overgebleven eiermengsel over de croissants heen.
Stap 4
Bak de croissantpudding 20-25 minuten in de oven, tot het ei gestold is. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie604 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten79 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
