Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Croissant ovenschotel met bessen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Croissant ovenschotel met bessen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven: 160°C).
Stap 2
Rol het croissantdeeg uit en verdeel het over de bodem van een ingevette ovenschaal.
Stap 3
Verdeel de gemengde bessen gelijkmatig over het deeg.
Stap 4
Klop de roomkaas, eieren, melk, suiker en vanille-extract samen in een kom tot een glad mengsel.
Stap 5
Giet het roomkaasmengsel gelijkmatig over de bessen.
Stap 6
Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is en het midden stevig aanvoelt.
Stap 7
Laat de ovenschotel iets afkoelen voordat je hem serveert.
Stap 8
Garneer eventueel met poedersuiker voor het opdienen.