Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Crispy sushi bites met gekrulde bosui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Crispy sushi bites met gekrulde bosui
Stap 1
Kook de sushirijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af. Meng met de rijstazijn en verdeel over een met vershoudfolie beklede ovenschaal. Plaats 15 minuten in de koelkast.
Stap 2
Snijd intussen de zalmfilet in blokjes van 1 cm en marineer met de sojasaus, wasabi mayonaise, sriracha mayonaise en sesamolie.
Stap 3
Haal het uiteinde van de bosui, snijd de bosui in hele dunne lange repen en leg in ijswater. Haal de rijst uit de ovenschaal en snijd in vierkanten van 4 cm.
Stap 4
Verhit een pan met 4 el zonnebloemolie en bak de sushirijst aan beide kanten in 10 minuten krokant.
Stap 5
Verdeel de gemarineerde zalm over de crispy sushi en garneer met de gekrulde bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie524 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten110.8 g
- Vet26.3 gWaarvan verzadigd3.8 g