Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Couscoussalade met pulled pork
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Couscoussalade met pulled pork
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de courgette over de lengte en snijd de courgette in dunne halve maantjes.
Stap 2
Verdeel de paprika over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 15 minuten in de oven. Haal uit de oven, verwijder de steel en zaadlijsten en snijd in stukken van 2 cm. Verkruimel de witte kaas grof.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af, meng de tomatenpuree door de couscous en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en verwarm de pulled pork 7 minuten.
Stap 5
Meng de courgette, witte kaas, paprika en veldsla door de couscous.
Stap 6
Verdeel de couscoussalade over de borden en leg de pulled pork erop.