Couscous rode biet en venkel
Ingrediënten
Bereidingswijze Couscous rode biet en venkel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de rode bieten en snijd in parten. Verwijder het loof en de harde kern van de venkel en snijd in parten. Houd het venkelloof apart. Meng de rode biet met 1 el olijfolie en leg aan één kant van een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de venkel met 1 el olijfolie en leg aan de andere kant van de bakplaat. Breng op smaak met zout en peper en rooster 35 minuten in de oven.
Stap 2
Verhit intussen een koekenpan met 1 el olijfolie. Braad de kippenpoten 20 minuten rondom aan.
Stap 3
Breng intussen een pan met water aan de kook. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
Stap 4
Hak de amandelen grof. Verdeel de couscous en geroosterde groente over de borden en leg op elk bord een kippenpoot. Garneer met de amandelen en het venkelloof.