Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Couscous met pittige vleessaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Couscous met pittige vleessaus
Stap 1
Breng het water aan de kook.
Stap 2
Doe de couscous over in een schaal en roer het kokende water met wat zout en de helft van de olijfolie erdoor.
Stap 3
Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
Stap 4
Verwarm de overige olijfolie in een hapjespan en roerbak het shoarmavlees op hoog vuur in 3 minuten bruin. Schep het op een bord.
Stap 5
Roerbak de Toscaanse groenten, courgette en Italiaanse kruiden 2-3 minuten en schep de pastasaus erdoor.
Stap 6
Voeg ook het vlees toe en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen.
Stap 7
Snijd intussen de komkommer in stukken van 5 cm en snijd deze in de lengte in vieren.
Stap 8
Schep de couscous in diepe borden en verdeel de saus met vlees en groenten erover.
Stap 9
Serveer met de komkommer.
