Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Couscous met mais en halloumi
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Couscous met mais en halloumi
Stap 1
Snijd de bloemkool in roosjes van 2 cm. Snijd de halloumi in plakken en hak de krulpeterselie grof.
Stap 2
Breng een pan met water en het paprikapoeder aan de kook en kook de bloemkool 4 minuten.
Stap 3
Haal uit de pan en kook de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking in het water van de bloemkool. Giet af.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de halloumi en maiskolven goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Snijd de mais los van de kolf. Meng de couscous met de bloemkool, breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de couscous, granaatappelpitjes, mais en halloumi over de borden en garneer met de peterselie.