Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Courgette-preisoep met warm gerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Courgette-preisoep met warm gerookte zalm
Stap 1
Snijd de courgette in halve maantjes. Snijd de prei in ringen en was schoon.
Stap 2
Verhit een soeppan met 1 el olijfolie en bak de prei en courgette 3 minuten. Voeg 900 ml water en de bouillontabletten toe.
Stap 3
Kook in 20 minuten gaar en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Snijd het stokbrood in plakken van 1 cm dik.
Stap 5
Haal de zalm los van de huid en verdeel in stukken. Verkruimel de witte kaas. Halveer de cherrytomaten.
Stap 6
Verdeel de soep over de kommen en garneer met de cherrytomaten, gerookte zalm en witte kaas. Serveer met het stokbrood.