Courgette-enchilada’s met witte bonen
Ingrediënten
Bereidingswijze Courgette-enchilada’s met witte bonen
Stap 1
Was de krombekken en laat deze 6 uur weken in 1 liter water.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water aan de kook en kook de krombekken in 45 minuten zachtjes gaar.
Stap 3
Snijd intussen de courgette in lange plakken van ½ cm dik met een mandoline.
Stap 4
Pel en snijd de uien in halve ringen. Hak de krulpeterselie grof.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak het gehakt met de mix voor gehakt met ui in 4 minuten rul. Voeg de ui en krombekken toe en bak nog 4 minuten.
Stap 6
Meng de tomatenblokjes, geraspte mozzarella en de helft van de peterselie door het gehakt.
Stap 7
Verdeel 1 el van het gehaktmengsel over een courgettelint, rol op in de lengte en leg in een ovenschaal. Herhaal dit met de rest van de courgettelinten.
Stap 8
Plaats de enchilada’s 15 minuten in de oven. Garneer met de rest van de krulpeterselie en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline
Voedingswaarden
- Energie582 kcal
- Eiwit43.6 g
- Koolhydraten37.2 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd11.1 g