Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Courgette broccolisoep met zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Courgette broccolisoep met zalm
Stap 1
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook.
Stap 2
Bak de courgette en Provençaalse kruiden mee. Schep de broccoliroosjes erdoor en giet de bouillon erbij. Kook zachtjes 10 minuten.
Stap 3
Besprenkel intussen de zalmfilet met citroensap en bestrooi met zout en peper.
Stap 4
Bak de zalm in de rest van de olijfolie circa 2 minuten per kant. Verdeel de vis daarna in stukjes.
Stap 5
Serveer de soep met de zalm en verdeel de kruidenroomkaas erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten10 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd10 g