Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Cordon bleu met citroenaardappelpuree
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Cordon bleu met citroenaardappelpuree
Stap 1
Rasp de schil van 1 citroen en pers de vrucht uit. Snijd de andere citroen in partjes.
Stap 2
Bereid de gestoomde aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg vervolgens de citroenrasp en het citroensap toe en meng door elkaar.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de varkens cordon bleu in 8 minuten gaar.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 1 el olijfolie en bak de doperwten en cherrytomaten 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de aardappelpuree, doperwten, cherrytomaten en cordon bleus over de borden. Leg op elke cordon bleu een partje citroen.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie525 kcal
- Eiwit37.2 g
- Koolhydraten50.4 g
- Vet17.1 gWaarvan verzadigd6.6 g