Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Coquilles met venkelsalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Coquilles met venkelsalade
Stap 1
Dep de coquilles droog. Snijd het venkelloof van de venkel en houd apart. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd in dunne plakjes. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd in dunne plakjes. Je kunt hier een scherp mes of een mandoline voor gebruiken.
Stap 2
Meng de extra vierge olijfolie en appelciderazijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de venkel en appel toe en zet tot gebruik in de koelkast.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de coquilles in 6 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de coquilles en venkelsalade over de borden en garneer met het venkelloof.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline
Voedingswaarden
- Energie142 kcal
- Koolhydraten11.4 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g