Cookies & Milk Taart
Ingrediënten
Bereidingswijze Cookies & Milk Taart
Stap 1
Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven op 170° C.
Stap 2
Doe de boter met de suiker in de kom van een keukenmachine met het kunststof deegmes (of gebruik een elektrische handmixer) en klop het mengsel tot een bleke, luchtige massa.
Stap 3
Voeg de eieren een voor een toe en schraap tussendoor de nog niet opgenomen ingrediënten van de mengkom. Schakel naar de laagste stand en klop de vanille, cacao, bakpoeder, baking soda en zout door de botermassa. Voeg de helft van de bloem toe, gevolgd door alle melk en dan de rest van de bloem. Laat de machine draaien tot het beslag goed is gemengd.
Stap 4
Verdeel het over de twee vormen en strijk de bovenkant met een paletmes glad. Bak de taartbodems in 25-30 minuten goudbruin. Laat ze kort in de vormen afkoelen voordat je ze op een taartrooster zet om helemaal koud te laten worden.
Stap 5
Meng nu de mascarpone met de Cookies & Milkpasta en bestrijk 1 taartbodem. Zet de tweede bodem erop en werk af met poedersuiker.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - 2 taartvormen
- - paletmes of pannenkoekmes
Voedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten55 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd20 g