Club sandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze Club sandwich
Stap 1
Bak het ontbijtspek knapperig in een droge koekenpan en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
Stap 2
Leg 4 boterhammen naast elkaar. Roer de mayonaise los met de kerrie en besmeer de 4 boterhammen met een deel hiervan.
Stap 3
Scheur de sla wat kleiner en leg op elke boterham een stukje sla en 2 plakken tomaat. Bestrooi met versgemalen peper en wat snippers bieslook. Verdeel hier het spek over.
Stap 4
Besmeer 4 andere boterhammen met een deel van de kerriemayonaise en leg ze met de besmeerde kant naar boven op het spek. Verdeel hier de overige sla en de plakjes kipfilet over en bestrooi met wat versgemalen peper.
Stap 5
Besmeer de laatste 4 boterhammen met de overige mayonaise en leg ze met de besmeerde kant op de kip.
Stap 6
Druk de stapeltjes een beetje aan en steek er twee grote prikkers door. Snijd de sandwiches schuin door en serveer direct.
