Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Cinnamon popcorn lolly pop
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Cinnamon popcorn lolly pop
Stap 1
Spreid een groot stuk bakpapier op een bakplaat uit.
Stap 2
Verwarm de basterdsuiker met de schenkstroop, boter en 40 ml water in een wijde, hoge pan met een dikke bodem en laat al roerend de suiker smelten.
Stap 3
Breng het mengsel aan de kook en laat het 2-3 minuten inkoken tot het een dikke siroop wordt.
Stap 4
Van het vuur halen, schep de kaneel en de popcorn erdoor en meng alles al omscheppend tot de popcorn rondom bedekt is met de stroop.
Stap 5
Schep het popcornmengsel dan op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het mengsel in zo'n 30 brokjes.
Stap 6
Laat de crunch afkoelen tot de karamel stevig is.
