Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ciabatta zalmsandwich
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ciabatta zalmsandwich
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de ciabatta op het rooster en bak in ca. 8 min. af. Laat helemaal afkoelen.
Stap 2
Kook intussen de eieren 8 min. in kokend water (bijna hard). Laat schrikken, pel ze en prak fijn.
Stap 3
Snijd de bieten in dunne plakjes en was en droog de blaadjes sla. Snijd de ui in ringen en hak de dille grof.
Stap 4
Snijd de ciabatta open en verdeel de tzatziki over de onderste helft. Beleg met 3 slablaadjes, biet, zalm, ui, dille en ei. Bestrooi met peper. Dek af met de rest van de sla en de bovenkant van het brood. Druk licht aan en zet er 8 prikkers in. Leg het brood op een serveerplank en snijd tussen de prikkers in stukken.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie165 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten18 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd2 g