Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ciabatta antipasti
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ciabatta antipasti
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de courgette, aubergine, ui en paprika over een bakplaat en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie. Rooster in de oven in circa 20 minuten gaar en licht gekleurd. Hussel de groenten halverwege.
Stap 2
Meng de zongedroogde tomaat met de peterselie, azijn, honing en rest van de olijfolie. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
Stap 3
Bestrijk de ciabatta aan beide kanten met de roomkaas en beleg met de geroosterde groenten. Sprenkel de salsa erover en bestrooi met de pijnboompitten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1000 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten102 g
- Vet53 gWaarvan verzadigd13 g