Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Churrasco biefstukspiesen met rodepepersalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Churrasco biefstukspiesen met rodepepersalsa
Stap 1
Hak de peper fijn.
Stap 2
Snij de chorizo in plakken (3 p.
Stap 3
p.
Stap 4
) Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit.
Stap 5
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng ze in een kom met de paprikapoeder, rode peper, wijnazijn en wat zout.
Stap 6
Laat de salsa zeker een 0.5 uur staan.
Stap 7
Rol de plakjes bacon op en halveer de rolletjes.
Stap 8
Snijd elke biefstuk in 6 stukken.
Stap 9
Steek de stukken biefstuk aan de spiesen en steek tussen de stukken afwisselend 3 plakjes chorizo en 2 rolletjes bacon.
Stap 10
Bewaar de spiesen tot gebruik afgedekt in de koelkast, maar laat ze voor het barbecueën weer op kamertemperatuur komen.
Stap 11
Bestrijk de spiesen met olijfolie en rooster ze op de barbecue in 4-6 minuten mooi bruin.
Stap 12
De biefstuk is dan van binnen rosé.
Stap 13
Serveer de spiesen met de rodepepersalsa.
