Christmas Club Sandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze Christmas Club Sandwich
Stap 1
Verwarm een grillpan op het vuur. Bestrijk de sneetjes brood met de olijfolie. Grill ze twee minuten per kant, tot ze mooie streepjes hebben en krokant zijn.
Stap 2
Schil de winterpeen. Schaaf er dunne plakjes van en snijd de brie in plakken.
Stap 3
Besmeer twee sneetjes met de helft van de honing mosterd. Verdeel hierover de plakjes wortel en vervolgens de kalkoenfilet. Verdeel de helft van de rucola erover. Besmeer nog twee sneetjes met de rest van de mosterd. Leg deze met de mosterd kant op de rucola, besmeer de bovenkanten met de helft van de cranberry compote. Verdeel de plakjes brie over de compote en verdeel de rest van de rucola erover. Besmeer de laatste twee sneetjes brood met de rest van de compote. Leg deze met de compote naar onderen boven op de rucola.
Stap 4
Steek in elke sandwich vier tapasprikkers en snijd ze kruislings door. Serveer de sandwiches met de groentechips.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 tapasprikkers
Voedingswaarden
- Energie614 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten66 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd12 g