Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chorizocake met pistachenoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chorizocake met pistachenoten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160ºC. Bekleed de bodem van de cakevorm met bakpapier. Klop de eieren los met de melk, zonnebloemolie, zout en peper. Meng in een andere kom de bakmeel, kaas, chorizo, pistachenoten, olijven, bosui en Italiaanse kruiden. Meng het eimengsel er luchtig doorheen.
Stap 2
Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Controleer met een satéprikker of deze er droog uitkomt. Laat afkoelen.
Aanvullende benodigdheden
- - cakevorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie530 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten34 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd9 g