Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chopped salad
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chopped salad
Stap 1
Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken. Verhit intussen een droge koekenpan en bak het spek krokant op een middelhoge stand. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel het spek.
Stap 2
Meng de sla, bleekselderij, radijs en wortel in een grote schaal. Meng voor de dressing de yoghurt met de mayonaise en bieslook. Voeg eventueel wat water toe om de dressing wat dunner te maken.
Stap 3
Doe alle toppings in schaaltjes en zet met de pasta, spek en yoghurtdressing op tafel. Doe wat salade in een diep bord, voeg kikkererwten of pasta toe, kies een dressing en top af met wat je lekker vindt.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie533 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten45 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd7 g