Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocomousse van avocado
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocomousse van avocado
Stap 1
Halveer de avocado’s overlangs, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd de bananen in plakjes.
Stap 2
Doe de avocado, banaan, cacaopoeder, maple syrup en vanille-extract in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een gladde crème.
Stap 3
Verdeel over vier mooie glazen en dek elk glas af met huishoudfolie. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Breek ondertussen de pecannoten in stukjes. Neem de chocolademousse uit de koelkast en versier met de pecannoten en frambozen.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie458 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten38 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd4 g