Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolademousse met gember en granaatappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolademousse met gember en granaatappel
Stap 1
Verwarm de chocolade met 2 eetlepels room au bain-marie en roer tot alle chocolade gesmolten is. Neem van de warmtebron en laat afkoelen.
Stap 2
Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer een lepel slagroom rustig door de chocolade tot een egaal mengsel. Spatel nu de rest van de slagroom erdoorheen. Verdeel de chocolademousse over de glazen en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Stap 3
Bestrooi de mousse naar wens met cacao of witte chocolade. Schep de gember en granaatappelpitjes door elkaar en garneer de mousse ermee.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 glazen
- - 4 coupes
Voedingswaarden
- Energie375 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten20 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd20 g