Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolademelk met anijsschuim
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolademelk met anijsschuim
Stap 1
Hak de chocolade in stukjes.
Stap 2
Roer in een kommetje de cacao met 2 eetlepels melk per persoon tot een glad papje.
Stap 3
Breng 175 ml melk per persoon in een pan aan de kook en roer het cacaomengsel erdoor.
Stap 4
Voeg de stukjes chocolade toe en laat het al roerend smelten tot het een lekkere chocolademelk wordt.
Stap 5
Meng intussen de anijshagel door de rest van de melk.
Stap 6
Verwarm deze anijsmelk in de melkschuimer of in een steelpan en klop met een garde tot mooi stevig schuim.
Stap 7
Schenk de chocolademelk in de glazen en schep het anijsschuim erop.
Stap 8
Strooi er wat cacaopoeder over.
