Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocoladefondue met pecanmuffins
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocoladefondue met pecanmuffins
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 °C. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Hak de chocolade fijn, weeg 50 gram af en zet apart. Hak de pecannoten grof.
Stap 3
Bereid het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Spatel 2/3 van de pecannoten en de 50 gr melkchocolade door het beslag.
Stap 5
Verdeel het beslag over de 12 muffinvormpjes en bestrooi met de resterende pecannoten. Lepel op elke muffin een theelepel ahornsiroop.
Stap 6
Bak de muffins in 18-20 minuten goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat iets afkoelen.
Stap 7
Smelt de melkchocolade au bain-marie.
Stap 8
Maak het fruit schoon en snijd in hapklare stukjes.
Stap 9
Leg het fruit met de meringuekransjes en muffins op een borrelplank. Schenk de melkchocolade in een hittebestendige kom en zet ertussen.