Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocoladeflensjes met specerijencrème
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocoladeflensjes met specerijencrème
Stap 1
Kluts de eieren en meng er al kloppend de suiker, de bloem, het cacaopoeder en een snufje zout door.
Stap 2
Voeg in een straaltje al roerend de melk toe tot een glad beslag. Laat dit 15 minuten rusten.
Stap 3
Meng intussen door de demi crème fraîche of Griekse yoghurt, het kaneelpoeder, het kruidnagelpoeder en de geraspte sinaasappelschil.
Stap 4
Bak 8 dunne flensjes in een beetje boter. Vouw ze in vieren en serveer ze met de specerijencrème.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten34 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd10 g