Chocoladecroissantkrans
Ingrediënten
Bereidingswijze Chocoladecroissantkrans
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200℃. Leg een met bakpapier beklede bakplaat op het aanrecht. Rol het croissantdeeg uit en snijd los op de stippellijnen.
Stap 2
Leg een plakje croissantdeeg met de punt naar beneden op het bakpapier. Zorg voor voldoende ruimte om een krans van te maken.
Stap 3
Leg een tweede plakje deeg ernaast en duw de bovenste punten goed aan elkaar. Ga door totdat er een stervorm ontstaat met een ruimte in het midden.
Stap 4
Hak de hazelnoten fijn en de paaseitjes grof. Besmeer de croissantdeeg met een dun laagje hazelnootpasta en bestrooi met de fijngehakte hazelnoot en gedroogde cranberry´s.
Stap 5
Rol de plakjes een voor een tot een croissant en plak alle randen dicht. Zorg dat alle croissants in de krans met elkaar zijn verbonden.
Stap 6
Strooi er de gehakte paaseitjes erover en bak 10-12 minuten goudbruin in de oven.
Stap 7
Laat de krans even afkoelen, breek er de koekjes over en garneer met het fruit.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie453 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten44 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd9 g