Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocoladecake met peren
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocoladecake met peren
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160 °C. Maak het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Meng met de handmixer de cacaopoeder erdoorheen. Schenk het beslag in een ingevette cakevorm.
Stap 3
Schil de peren, maar laat de steeltjes eraan. Zet de peren rechtop in het beslag en bak de cake in het midden van de oven in 60 - 70 minuten gaar.
Stap 4
Haal de cake na 10 minuten uit de oven en laat verder afkoelen op een rooster.
Stap 5
Verhit intussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 minuten. Laat afkoelen en hak grof.
Stap 6
Verdeel de chocolade glazuur over de cake en garneer met de walnoten.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - cakevorm
Voedingswaarden
- Energie480 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten53 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd15 g