Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chococakepops met marsepein
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chococakepops met marsepein
Stap 1
Breek de roombotercake in grove stukken. Mix met een handmixer in een grote kom tot grof kruim.
Stap 2
Voeg de roomkaas toe en mix tot een stevig deeg.
Stap 3
Steek de lollystokjes in de marsepeinen aardappeltjes. Neem wat van het cakedeeg en knijp dit om het marsepeinen aardappeltje. Herhaal met de overige cakepops.
Stap 4
Leg de cakepops op een met bakpapier beklede bakplaat en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
Stap 5
Smelt intussen de pure chocolade au bain-marie en roer regelmatig door. Schaaf de witte chocolade met een fijne rasp.
Stap 6
Doop de cakepops in de pure chocolade. Bestrooi de helft met discodip en de andere helft met het witte chocoladeschaafsel. Leg ze terug op de bakplaat en laat minimaal 30 minuten in de koelkast opstijven.