Chocoadvocaat tulband
Ingrediënten
Bereidingswijze Chocoadvocaat tulband
Stap 1
Verwarm het chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de advocaat los met de poedersuiker tot een glad glazuur.
Stap 2
Plaats de tulband op een schaal. Schenk de gesmolten chocoladeglazuur over de tulband.
Stap 3
Verdeel de paaseitjes en de blauwe bessen op en rond de tulband. Schenk vervolgens het advocaatglazuur er zigzaggend overheen.
Stap 4
Snijd de zijkanten van de mango. Snijd het vruchtvlees in de schil in een richting in de gewenste dikte, schep er de plakjes mango met een lepel uit.
Stap 5
Druk de plakjes dakpansgewijs uit tot een rechtopstaande waaier. Rol de plakjes op tot een mangoroos ontstaat.
Stap 6
Maak meerdere roosjes en plaats ze rond de tulband, afgewisseld met blauwe bessen en paaseitjes. Pluk de kleinste topjes van de munt en garneer de tulband.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie539 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten65 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd18 g
