Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Choco-marshmallowtaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Choco-marshmallowtaart
Stap 1
Meng de gesmolten boter met de koekkruimels. Druk dit mengsel met de achterkant van een vochtige lepel uit in de taartvorm en maak een opstaande rand. Zet in de koelkast.
Stap 2
Smelt intussen de marshmallows met de room au bain-marie. Roer af en toe door. Schep al roerend de witte chocolade door de marshmallows totdat deze gesmolten is. Giet het mengsel in een ruime kom en zet in de koelkast tot het mengsel begint te stollen.
Stap 3
Spatel dan de slagroom luchtig erdoor. Verdeel deze vulling over de koekbodem, strijk glad met een vochtige lepel en laat de taart opstijven in de koelkast.
Stap 4
Schaaf de overige chocolade en garneer de taart ermee.
Aanvullende benodigdheden
- - taartvorm
Voedingswaarden
- Energie855 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten85 g
- Vet53 gWaarvan verzadigd32 g