Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chinese wokgroenten met oestersaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chinese wokgroenten met oestersaus
Stap 1
Laat de tofu uitlekken, dep droog en snijd in blokjes. Pel de tenen knoflook en snijd fijn. Snijd de bosuien in dunne ringen.
Stap 2
Meng de sojasaus met de oestersaus en de knoflook in een kommetje.
Stap 3
Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Voeg de Chinese wokgroenten toe en wok 5 minuten.
Stap 4
Voeg daarna de tofu en het oestersausmengsel toe en wok 5 minuten mee.
Stap 5
Voeg vervolgens de noedels toe en wok 2 minuten mee.
Stap 6
Verdeel het gerecht over 4 kommen en garneer met de bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie475 kcal
- Eiwit27.8 g
- Koolhydraten63.7 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd1.7 g