Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chimichurryburger met postelein
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chimichurryburger met postelein
Stap 1
Steek de BBQ aan en verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de augurk over de lengte in plakken.
Stap 2
Pel en snijd de rode ui in ringen. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de rode ui glazig. Voeg de bruine suiker en balsamicoazijn toe. Bak 5 minuten tot de suiker is gesmolten.
Stap 3
Bak de Italiaanse bollen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 4
Smeer de burgers in met 1 el olijfolie en gril 10 minuten goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 5 minuten de oude kaas over de burgers. Gril het ontbijtspek krokant.
Stap 5
Snijd de Italiaanse bollen doormidden en verdeel de aioli, postelein, augurk, chimichurryburger, uiencompote en krokant ontbijtspek over de broodjes. Leg de bovenkanten terug op de broodjes.