Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chili sin carne
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chili sin carne
Stap 1
Verhit de olie in een grote pan. Voeg de helft van de ui, de wortel en de bleekselderij toe en bak de groenten een paar minuten op een hoge stand tot ze zachter zijn. Voeg de paprika, knoflook en kruidenmix toe en bak circa 2 minuten.
Stap 2
Voeg de tomatenblokjes toe en bak tot het meeste vocht is verdampt. Voeg alle bonen met het vocht uit het blik en de bouillon toe. Kook onafgedekt tot de chili iets is ingedikt en roer regelmatig.
Stap 3
Schep de chili in diepe borden of kommen. Schep een beetje zure room erop en bestrooi met de koriander en overige ui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten34 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd6 g