Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chili sin carne
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chili sin carne
Stap 1
Snijd de knoflook fijn en laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet.
Stap 2
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de rijst af en zet vervolgens met de deksel op de pan apart.
Stap 3
Verhit 2 el olijfolie in een pan. Fruit de knoflook en pompoenblokjes aan op laag vuur. Voeg de kidneybonen toe en bak het geheel een paar minuten op middelhoog vuur.
Stap 4
Voeg de Heinz Tomato Frito, groentebouillion en chilipoeder toe. Laat het geheel gedurende zo’n 10 minuten sudderen. Snijd ondertussen de avocado in blokjes.
Stap 5
Serveer de chili in een diep bord met zilvervliesrijst en garneer met avocadoblokjes, crème fraîche en koriander. Breng naar eigen wens op smaak met zout en peper.

Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie548 kcal
- Eiwit16.7 g
- Koolhydraten68.3 g
- Vet19.5 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
