Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chili sin carne tortillataart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chili sin carne tortillataart
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olie in een hapjespan op een middelhoge stand en bak de groente met de tacokruiden 5 min. Meng het gehakt en de bonen erdoor.
Stap 2
Maak intussen een taartbodem van de wraps in een ingevette springvorm of ronde ovenschaal. Doe dit door ze overlappend over elkaar heen te leggen en zorg voor een opstaande rand.
Stap 3
Verdeel het bonenmengsel over de bodem van de springvorm. Dek af met de crème fraîche en bestrooi met de cheddar.
Stap 4
Bak de tortillataart ca. 25 min. in het midden van de oven. Dek af met aluminiumfolie als de taart te donker wordt. Bestrooi met de tortillachips en peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
Voedingswaarden
- Energie872 kcal
- Eiwit48 g
- Koolhydraten73 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd19 g