Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chili con carne met bloemkoolrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chili con carne met bloemkoolrijst
Stap 1
Rol van het gehakt kleine balletjes. Snijd de paprika in blokjes. Verhit 1,5 el olijfolie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 2 minuten. Voeg de paprikablokjes toe en bak 2 minuten mee.
Stap 2
Schep de komijn erdoor. Voeg de tomatenblokjes toe en breng dit tegen de kook. Draai het vuur laag, voeg de rode kidneybonen toe en stoof de chili 5 minuten.
Stap 3
Verhit in een hapjespan de rest van de olijfolie. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak het 6-7 minuten al omscheppend. Hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de Griekse yoghurt.
Stap 4
Verdeel de bloemkoolrijst met de chili con carne en de peterselieyoghurt over 2 borden.